Waar staan wij voor?

De ideologie van Helder Consultancy staat in onze naam. Wij bieden een flexibele, heldere en transparante dienstverlening aan met een brede kijk op vastgoed en bieden oplossingen aan die uw proces of project kunnen optimaliseren. Wij zijn een betrokken partner voor u en staan voor kwaliteit met een persoonlijke aanpak, waarbij de klant nog koning is.

Onze Werkwijze?

Indien u van onze diensten gebruik wilt maken, komen wij graag eerst voor een oriënterend en persoonlijk gesprek naar u toe. In deze kennismaking kunnen we samen dieper ingaan op de door u gewenste dienst(en). Na overeenstemming, kunnen wij een ervaren (vak) specialist bij u plaatsen, die u helpt bij het uitvoeren van de processen en/of werkzaamheden. Onze (vak)specialisten beschikken over vaardigheden op het gebied van managen, het sturen van processen en projecten (o.a. volgens GROKIT), het leiding geven en het invullen van taken en verantwoordelijkheden. Zij hebben niet alleen kennis van de vastgoedsector, maar zijn ook in staat deze op strategisch, tactisch en operationeel niveau toe te passen en te gebruiken.

Wij hebben dan ook een ruime ervaring, voldoen aan de vereiste vakbekwaamheidseisen en zijn, indien van toepassing, gecertificeerd en ingeschreven bij Stichting VastgoedCert en lid van de brancheorganisaties VastgoedPRO en/of NVM. Tevens hebben zij kennis van vele ITsystemen.

Waarom Helder voor u?

Helder Consultancy is opgericht vanuit het idee dat het efficiënter en overzichtelijker kan, zonder dat u achteraf geconfronteerd wordt met verrassingen. Dus duidelijke afspraken vooraf. Indien de aard van de opdracht afwijkt van de afspraak, stellen wij ons altijd flexibel op en denken graag met onze klant mee.

Helder Consultancy, Uw Vastgoed(e) Partner.